Professionele juridische hulp bij Addendum Legal

juridische vragen
Juridische Vragen
juni 22, 2018
Toon alles
Juridische hulp

Wanneer je op zoek bent naar juridische hulp, wil je uiteraard meteen terechtkomen bij een serieus en professioneel bedrijf. Dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan, maar bij Addendum Legal ben je altijd aan het goede adres. Het juridische adviesbureau is gespecialiseerd in arbeids-, bestuurs-, contract-, vastgoedrecht en aansprakelijkheid. Een groot aanbod aan vakgebieden waardoor je er verzekerd van bent dat er altijd iemand klaar voor je staat om jou met een specifiek probleem te helpen.

Proactieve houding

Het is vaak het geval dat mensen pas gaan handelen nadat er iets is gebeurd. Op juridisch gebied is dit niet handig. Wanneer je in een vervelende situatie zit en een dagvaarding in de brievenbus ontvangt, zit er niets anders op dan naar de rechtbank te gaan, ook als dit probleem misschien voorkomen had kunnen worden bij het inschakelen van het juridische adviesbureau. Het adagium van Addendum Legal is dan ook dat er proactief gehandeld moet worden, en niet reactief. Knaagt er iets aan je op het gebied van recht, blijf daar dan niet te lang mee zitten. Maak even een uurtje vrij om advies te vragen.

Wanneer vraag ik om juridische hulp?

Hoe kom je er nu eigenlijk achter wanneer je sowieso juridische advies nodig zult hebben? Uiteraard kan deze vraag slechts beantwoord worden aan de hand van de feiten en omstandigheden in je situatie. Een ongeluk zit echter vaak in een klein hoekje. Wanneer je werknemer een fout begaat, zal de werkgever hiervoor aansprakelijk worden gesteld. Maar ook bij gebrekkige opstallen en producten zal op zijn deur worden geklopt. Of wat dacht je van bezwaarlijke voorwaarden die gesloten zijn bij het niet lezen van de algemene voorwaarden? Problemen met een faillissement of hypotheek? Een vergunning die niet verleend wil worden? Of een conflict tussen werkgever en werknemer? Allerlei problemen waar men tegenaan zal (kunnen) lopen. Juridische hulp is hier niet te missen.

Snel en makkelijk

Kom je in een situatie terecht waarin je juridische advies nodig hebt, dan kun je bij Addendum Legal snel en makkelijk online een afspraak maken of even bellen. Hierna zal je geïnformeerd worden wanneer het intakegesprek plaatsvindt, waardoor je snel en goed advies zult ontvangen van professionele juristen.