Juridische Vragen

Juridische hulp
Professionele juridische hulp bij Addendum Legal
mei 30, 2018
juridisch
Telefonisch juridisch advies. Voor uw juridische vragen
juli 1, 2018
Toon alles
juridische vragen
Addendum Legal, voor al uw juridische vraagstukken
Als ondernemer kunt u voor juridische vragen komen te staan. U kunt problemen krijgen met derden, zoals debiteuren die niet betalen, een dispuut hebben met een klant of misschien moet u een contract tekenen. Ook juridische problemen met medewerkers, dus op het niveau van het arbeidsrecht kan een ondernemer tegen allerlei problemen en vraagstukken aanlopen. Wanneer u als ondernemer dan niet over voldoende juridische kennis beschikt, kunnen bepaalde zaken u veel nachtrust kosten. Daarom is het van belang dat u met uw juridische vragen bij een betrouwbare expert terecht kan, die u van het juiste juridische advies kan voorzien.

Over Addendum Legal

Addendum Legal is uw partner voor al uw juridische vragen. Er werken bij addendum Legal gespecialiseerde mensen die ervaring in het bedrijfsleven hebben opgedaan en u deskundig kunnen voorzien van goede juridische adviezen. Desnoods ondersteund men u met juridische hulp bij het gehele proces. Zo kunt u altijd terugvallen op een deskundig team en hoeft u nooit meer machteloos te staan bij juridische zaken. Niet voor niets is het motto van Addendum Legal: ‘problemen bestaan niet. Het zijn alleen uitdagingen tot het vinden van een oplossing.’ Niet enkel wordt uw probleem aangepakt er wordt ook alles aan gedaan dat u in de toekomst een dergelijk probleem kunt voorkomen.

Specialisatiegebieden van Addendum Legal

Welke juridische vraag u ook heeft, Addendum Legal kan u op elk gebied behulpzaam zijn. Addendum Legal is gespecialiseerd in de volgende vakgebieden:
• Arbeidsrecht
Advies voor al uw juridische zaken tussen werkgever en werknemer.
• Bestuursrecht
Heeft u een dispuut met de overheid? Addendum Legal heeft de juiste juristen.
• Aansprakelijkheid
Deskundig advies wanneer u door een derde aansprakelijk gesteld wordt.
• Contractrecht
Teken nooit zomaar een contract of overeenkomst, laat dit eerst door Addendum Legal checken.
• Vastgoedrecht
Of u nu koper of verkoper van vastgoed bent, goed dichtgetimmerde contracten zijn onmisbaar.

Klant bij Addendum Legal

Voor een zeer geringe prijs is het mogelijk om bij Addendum Legal een abonnement voor uw onderneming af te sluiten. Uw onderneming is dan verzekerd van alle juridische adviezen en addendum Legal zal een overzicht van alle knelpunten in uw onderneming maken. Op deze manier kunt u dankzij uw trouwe partner bij juridische zaken, problemen in de toekomst voorkomen.