Telefonisch juridisch advies. Voor uw juridische vragen

juridische vragen
Juridische Vragen
juni 22, 2018
Juridische ondersteuning
Juridische ondersteuning
augustus 6, 2018
Toon alles
juridisch
Telefonisch juridisch advies

Als ondernemer zijnde heeft u vrijwel dagelijks te maken juridische kwesties of geschillen. Dit kunnen simpele zaken zijn, zoals arbeidscontracten of verlengingen, maar ook meer gecompliceerde kwesties, zoals een overname van een ander bedrijf of een fusie. Het is vaak een tijdrovend gebeuren waar u niet zo op zit te wachten. Juridische kwesties kunnen ingewikkeld zijn en u hoofdpijn bezorgen. Daarnaast roepen juridische zaken ook vaak vele vragen bij u op. U wilt deze graag snel beantwoord hebben, maar u heeft geen trek in een dagelijkse gang naar een juridisch adviseur of een advocaat. U heeft een onderneming te runnen, u besteed liever uw kostbare tijd aan de dagelijkse gang van zaken in uw onderneming. En dat is volkomen begrijpelijk.

Gelukkig is er nu een goede oplossing. Wanneer u vragen heeft over juridische zaken, zoals bijvoorbeeld enkele onderdelen van een arbeidscontract maar ook de juridische kanten van fiscale kwesties, kunt u nu op een makkelijke manier juridische informatie inwinnen, zonder uw bedrijf daarvoor te verlaten, zonder een afspraak te maken bij een juridisch adviseur, zonder gedoe. Het enige wat u hoeft te doen is uw telefoon oppakken. U wordt meteen doorverbonden met een van de juridische adviseurs. U legt uw juridische kwestie voor en u kunt meteen rekenen op vakkundig advies op maat. Dit scheelt u een hoop tijd en zorgt ervoor dat u weer verder kunt met uw werkzaamheden.

Een telefonische juridische vraagbaak
U kunt via deze telefonische juridische dienst van Addendum Legal met al uw juridische vraagstukken terecht. Op alle gebieden, hoe complex ze ook lijken te zijn. U krijgt direct aan de telefoon vakkundig en vertrouwd advies van ervaren juristen. Addendum Legal heeft een breed team van juridische experts die voor u klaar staan. De telefonische juridische dienst is dagelijkse bereikbaar en kan voor allerhande juridische kwesties worden ingezet.

Liever een persoonlijk gesprek?
In principe is deze dienst puur telefonisch. Het kan echter zo zijn dat uw specifieke kwestie een wat diepgaander gesprek behoeft. Indien hier behoefte en aanleiding toe is, is het uiteraard tevens mogelijk om een persoonlijk gesprek voor u in te plannen. Zodoende kan er altijd maatwerk worden afgeleverd waar u en uw onderneming mee verder kan.