mfn-parallax

Onze werkwijze


Wij denken in oplossingen

Kennis is de basis om tot juridische oplossingen te komen. Addendum zorgt er voor enkel gekwalificeerde medewerkers en partners aan zich te binden. Dezelfde kwaliteitseisen worden gevraagd van de verschillende ondernemingen waar wij mee samenwerken. Hierdoor heeft u als klant van Addendum de waarborg dat uw zaken op de juiste manier worden aangepakt en uw vragen correct worden beantwoord.

Addendum is toegankelijk. Het is niet nodig een afspraak te maken voor een intakegesprek. Via telefoon of e-mail zijn wij altijd bereikbaar, staan wij direct voor u klaar en kunnen wij u snel adviseren.

De gang naar de rechter is niet altijd de meest geschikte weg. Bij Addendum zien wij de gang naar de rechter vaak als laatste middel om uw recht te halen. In de meeste gevallen hoeft het helemaal niet zo ver te komen. Door bemiddeling proberen de medewerkers van Addendum tot het beste resultaat voor u te komen. Lukt dat echter niet dan wordt de gang naar de rechter echter niet geschroomd.

Nadat Addendum uw zaak in behandeling heeft genomen wordt u wekelijks op de hoogte gehouden van de voortgang in uw zaak. U heeft een vast aanspreekpunt / contactpersoon. Deze aanpak zorgt ervoor dat u steeds op de hoogte bent van alles dat zich voordoet in uw zaak en zo (samen met de juridisch medewerker) op elk moment sturing kunt geven aan de zaak. Beide partijen zijn gebaad bij duidelijkheid.

Naast een uurtarief werkt Addendum met vaste bedragen. Bij aanvang van de werkzaamheden word een plan van aanpak met u opgesteld en wordt met u een vast bedrag afgesproken. U weet altijd van te voren wat de kosten van het traject zullen zijn.
 

Vragen over juridische zaken?

Voor vragen kunt u terecht bij onze experts.

Vraag een expert