Adviesbureau

Uw juridische zorgen neemt Addendum Legal graag uit handen

adviesbureauBent u de juridische rompslomp van uw bedrijf meer dan zat? Addendum Legal is een juridisch adviesbureau dat u graag terzijde staat bij uw juridische kwesties. Wij realiseren ons heel goed dat u graag met één ding bezig bent: het runnen van uw bedrijf. U bent daardoor misschien niet helemaal op de hoogte van de laatste juridische ontwikkelingen die er in het ondernemingsrecht spelen. Wij realiseren ons dit heel goed. Addendum Legal neemt daarom graag de juridische kwesties op zich, zodat u zich over het runnen van uw bedrijf kunt ontfermen. Zoals de naam al zegt, staat Addendum voor Toevoeging. Ons adviesbureau is een toevoeging voor uw juridisch advies. Addendum Legal staat voor een totale juridische ontzorging van uw bedrijf. Wij verzorgen alle juridische kwesties op het gebied van het ondernemingsrecht, contractrecht, aansprakelijkheidsrecht, bestuursrecht, arbeidsrecht en huurrecht.

Adviesbureau zonder onverwachte hoge kosten

Doordat een mkb bedrijf vaak pas met een jurist te maken krijgt als het juridische geschil er al is, ontstaan er vaak hoge kosten. Deze kosten had het mkb bedrijf vaak niet ingecalculeerd, zodat er een enorm probleem kan ontstaan in de bedrijfsvoering. Een groot voordeel van Addendum Legal is dat ons adviesbureau werkt vanuit een abonnement. Dit betekent dat u maandelijks een bepaald bedrag betaald, zodat wij continu u bijstaan bij uw juridische zaken. U kunt het zien als een soort polis. Een groot voordeel is dat wij volledig op de hoogte zijn van uw juridische zaken en ook de knelpunten snel kunnen opsporen. Zo zorgen wij ervoor dat juridische geschillen worden voorkomen, voordat zij voor een groot probleem in uw bedrijf zorgen. U heeft dus geen onverwacht grote onkosten, omdat Addendum Legal voor u de knelpunten al voortijdig opspoort en afhandelt.

Professionaliteit en kwaliteit

Addendum Legal staat voor professionaliteit en kwaliteit. Wij werken met een dynamisch team van specialisten op het gebied van het bedrijfsrecht. Als u ervoor kiest met ons samen te werken, zullen wij met u een stappenplan bespreken, hoe wij het beste uw bedrijf van juridische ondersteuning kunnen voorzien. Wij zijn uw eigen juridische afdeling. Zo worden grote juridische problemen voorkomen. Ook kunt u ons altijd telefonisch bereiken, mochten er dringende juridische kwesties aan de hand zijn. Is er bijvoorbeeld een bedrijfsongeval? Wij voorzien u altijd van professioneel advies.

Meer weten over ons adviesbureau? Maak nu een afspraak

Bent u geïnteresseerd in de juridische dienstverlening van Addendum Legal? Wilt u graag gebruik maken van onze diensten? Neem dan nu contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als via de website. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek zullen wij de mogelijkheden voor uw bedrijf bespreken. Vaak is er in een juridische kwestie meer mogelijk dan u denkt! Wij hopen u spoedig van juridisch advies te kunnen ondersteunen.