Bedrijfsjurist

Addendum Legal neemt graag uw juridische zorgen uit handen

juridische zorgen

Als ondernemer wilt u maar met één ding bezig zijn: het runnen van uw bedrijf. U heeft daarbij geen behoefte aan allerlei lastige juridische kwesties, waarvan u misschien niet van de meest actuele regelgeving op de hoogte bent. Het is daarom een aanrader Addendum Legal voor de juridische kant van uw mkb bedrijf in te schakelen. Addendum staat voor toevoeging, en zo kunt u ons ook zien. Als u ons inhuurt, kunt u ons beschouwen als een toevoeging voor uw juridische afdeling van uw bedrijf. Onze bedrijfsjurist neemt u alle zorg uit handen op juridisch gebied en zal zich ontfermen over het ondernemingsrecht, contractrecht, aansprakelijkheidsrecht, bestuursrecht, arbeidsrecht en huurrecht waar uw bedrijf mee te maken zal hebben. Zo kunt u zich bezighouden met andere zaken in uw bedrijf.

Voorkomen van problemen is beter dan genezen

Vaak klopt een bedrijf pas aan bij een bedrijfsjurist als het juridische geschil er al is. Een bedrijf krijgt te maken met een rechtszaak en een advocatenkantoor moet stel op sprong op de hoogte van een bedrijf worden gemaakt, om u juridisch te kunnen adviseren. Hier gaan vaak plotseling hoge kosten mee gemoeid, en daarbij is het advocatenkantoor slechts tijdelijk bij uw bedrijf betrokken. Een groot voordeel van Addendum Legal is dat wij werken vanuit een abonnement. Onze bedrijfsjurist is voor een vast bedrag per maand betrokken met de gehele juridische kant van uw bedrijf. Zij weten dus precies wat er speelt in uw bedrijf en kunnen problemen aan zien komen. Zo kunnen zij u op tijd informeren en grote problemen of juridische geschillen proberen te voorkomen. Dit zorgt ervoor dat de bedrijfsvoering veel beter zal verlopen. Addendum Legal werkt daarbij voor een vast bedrag per maand. U krijgt dus niet plotseling met enorm hoge juridische kosten te maken.

Uw eigen professionele juridische afdeling

U kunt Addendum Legal zien als uw eigen professionele juridische afdeling. Tijdens de eerste kennismaking kunnen wij u laten zien hoe wij de juridische kant van uw bedrijf het beste kunnen uitvoeren. Wij zullen hierbij samen met u een stappenplan samenstellen, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten. Ook zullen wij u adviseren als er bijvoorbeeld een bedrijfsongeval met een werknemer gebeurt. Welke regels moeten er gevolgd worden uit de Ziektewet? Of wat moet er gebeuren als een verhuurder van uw bedrijfspand plotseling onredelijke eisen stelt met betrekking tot de huur? Addendum Legal adviseert u hier graag bij.

Neem nu contact met ons op voor een kennismakingsgesprek

Wilt u graag meer weten over onze juridische dienstverlening? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als via de website. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken wij de mogelijkheden voor uw mkb bedrijf. Wij hopen u graag snel in ons kantoor te kunnen verwelkomen.