Bureau voor rechtshulp

Rechtshulp

bureau voor rechtshulpKies als MKB voor oplossingsgericht juridisch advies van bureau voor rechtshulp Addendum Legal. Geen uurtje factuurtje maar vaste abonnementskosten!

Addendum Legal verleent in de meest brede zin van het woord juridische steun aan ondernemers in het MKB en aan ZZP’ers. Het doel is om juridische problemen op te lossen of liever zelfs te voorkomen door niet reactief maar proactief te werk te gaan. Dit betekent dat bij Addendum Legal niet direct de weg naar de rechter wordt gekozen omdat juridische problemen in veel gevallen al eerder opgelost kunnen worden, bijvoorbeeld via een bemiddelingstraject.

Draait uw probleem uiteindelijk toch uit op een rechtszaak, dan staat Addendum Legal u natuurlijk bij met raad en daad.
Met kennis van:

  • contractrecht
  • aansprakelijkheidsrecht
  • bestuursrecht
  • arbeidsrecht
  • insolventierecht
  • huurrecht

heeft ons bureau voor rechtshulp louter toegewijde gekwalificeerde juristen in huis. Dit om de juiste kennis en kwaliteit te bieden die uw juridische problemen verhelpen. Is de oplossing bereikt, dan zorgen we in de toekomst samen dat u niet opnieuw in de problemen komt.

Altijd bereikbaar

Bij juridische kwesties moet soms direct actie worden ondernomen en het juiste advies moet snel voorhanden zijn. Daarom is Addendum Legal altijd toegankelijk per telefoon of e-mail en is een afspraak voor een intakegesprek niet nodig. Als u Addendum Legal inschakelt, wordt u door een vast aanspreekpunt wekelijks op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in uw zaak. Tevens heeft u altijd de gelegenheid om met input te komen.

Wat kost het?

Anders dan bij concurrenten gelooft Addendum Legal niet in het bekende principe ‘uurtje factuurtje‘ en moeten de kosten die aan onze juridische diensten zijn verbonden volledig duidelijk zijn.

Naast een uurtarief werkt Addendum met vaste bedragen. Wij rekenen eenmalig een bedrag van €250,- aan auditkosten. Vervolgens werken we op basis van de grootte van uw bedrijf met abonnementskosten per maand voor een contractduur van 2 jaar. Voor ZZP’ers biedt Addendum Legal een abonnement aan met een looptijd van 1 jaar. Wanneer u gebruik gaat maken van onze diensten, stellen we samen een plan van aanpak op waarbij direct de kosten worden vastgelegd.

Bij Addendum Legal hoeft u zich geen zorgen te maken over verzekeringstechnische zaken als polissen en eigen risico. Om van onze diensten gebruik te maken, is geen rechtsbijstandsverzekering nodig en wij nemen te allen tijde elke zaak aan.