Juridisch advies op maat

Juridisch advies: Addendum verleent juridische ondersteuning aan MKB-ondernemers. Door bestaande problemen op te lossen en nieuwe te voorkomen, ont-zorgen wij u volledig.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onze gekwalificeerde en ervaren medewerkers bezitten specialistische kennis om uw juridische problemen op te lossen. Hierdoor bent u op elk gebied verzekerd van de juiste aanpak. Ons motto spreekt voor zich: “Problemen bestaan niet. Het zijn alleen uitdagingen tot het vinden van een oplossing.” Met onze juridische dienstverlening kunnen wij bestaande problemen voor u oplossen. Daarnaast werkt Addendum proactief: vóór een juridisch probleem ontstaat, bedenken wij een adequate oplossing.

Juridisch advies: Specialisme

Juridisch advies

Met Addendum heeft u uw persoonlijke juridische afdeling. Wij zijn gespecialiseerd in Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht, Vastgoed en Vastgoedrecht, Vennootschapsrecht, Contractenrecht, Insolventierecht, Bestuursrecht, Huurrecht en Aansprakelijkheidsrecht. Bij geschillen proberen wij door bemiddeling tot het beste resultaat voor u te komen. In de meeste gevallen is een gang naar de rechter niet nodig. Mocht dit echter, om uw recht te halen, toch nodig zijn, zullen wij deze gang niet schromen.

Abonnementen

Juridisch advies: Bij aanvang van onze werkzaamheden wordt een plan van aanpak met u opgesteld. Addendum verzorgt dienstverlening via abonnementen. Dit betekent, dat de prijs van uw juridische kosten vooraf vast staat. Een overzicht van onze abonnementen vindt u hier.
Een abonnement omvat alle juridische werkzaamheden op het gebied van advies en ondersteuning:

 • onbeperkt telefonisch en schriftelijk advies
 • preadvies bij het aangaan van contracten
 • advies bij geschillen op de werkvloer of algemene geschillen
 • strategisch advies omtrent juridische structuren
 • brainstormen over allerhande vraagstukken
 • het opstellen van brieven
 • het voorbereiden van en deelnemen aan onderhandelingen
 • due diligence
 • contracten nakijken
 • algemene voorwaarden vernieuwen
 • beoordelingsgesprekken organiseren.

Extra ondersteuning

Naast juridische dienstverlening kan Addendum u tevens coachen en ondersteunen. Bijvoorbeeld bij het nemen van beslissingen omtrent u bedrijf. Daarnaast verzorgen wij in-house trainingen, waarin wij u op de hoogte houden van ontwikkelingen en trends in uw branche. Wanneer u op zoek bent naar meer professionele contacten, kunt u onze netwerkbijeenkomsten bezoeken.

Persoonlijk contact

Juridisch advies: De dienstverlening van Addendum is toegankelijk. U heeft geen Rechtsbijstandsverzekering nodig en een eigen risico is niet aan de orde. Wij verzorgen al uw juridische zaken. Hierbij hanteren wij geen polisvoorwaarden. Wanneer u een intakegesprek wenst, hoef u hier geen afspraak voor te maken. Wij zijn altijd bereikbaar en kunnen u snel adviseren. Nadat wij uw zaak in behandeling hebben genomen, houdt een vast contactpersoon u wekelijks op de hoogte van de voortgang.

Contactgegevens

Heeft u vragen of wenst u aanvullende informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via telefoon, mail of het contactformulier! Onze kantoortijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

Addendum Legal Professionals
Markerkant 13 – 10
NL – 1314 AN Almere
+31 (0) 853030790
info@addendumlegal.nl