Juridisch advies

Juridisch advies nodig voor je bedrijf? Kies voor Addendum Legal!

Elke mkb ondernemer weet het bij het opstarten en onderhouden van een bedrijf. Er komen heel veel juridische kwesties op je af. Als je een onderneming opstart, krijg je te maken met het Juridisch adviesarbeidsrecht als je werknemers in dienst neemt, maar ook het contractrecht, aansprakelijkheidsrecht, huurrecht, ondernemingsrecht en bestuursrecht komen op je af. Juridisch advies is hierbij zeker noodzakelijk. Je wilt immers dat er verantwoordelijke, goede beslissingen worden genomen. Zo kom je achteraf niet voor nare consequenties te staan, die je veel geld kunnen kosten! Voor juridisch advies is Addendum Legal een aanrader. Addendum Legal ondersteunt je bedrijf bij al het juridisch advies dat je nodig hebt. Zo hoef je je daar geen zorgen meer over te maken!

Addendum Legal Professioneel en bekwaam juridisch advies

Bij Addendum Legal werken uitsluitend professionele, bekwame juristen die van de laatste regels en wetten op de hoogte zijn. Doordat zij precies weten wat er speelt, houden ze je bedrijf compleet actueel qua juridische zaken. Een groot voordeel van Addendum Legal is dat zij werken vanuit een abonnement. Zo zorgen zij ervoor dat juridische problemen worden voorkomen. Doordat ze op de hoogte zijn van hoe jouw mkb bedrijf werkt, kunnen ze sneller ingrijpen en eventuele juridische problemen in de kiem smoren. Je betaalt daarbij vaste maandlasten, zodat je precies weet wat de kosten zijn. Je krijgt dus geen hoge juridische kosten achteraf, mocht er een eventuele rechtszaak nodig zijn.

Addendum Legal: je eigen juridische afdeling

Addendum Legal zorgt voor een totale juridische ontzorging van je mkb bedrijf. Ontstaat er een geschil met de verhuurder van je pand? Dan neemt Addendum Legal deze zorg voor jou uit handen en regelt een oplossing met de verhuurder. Ook als je bijvoorbeeld te maken krijgt met een werknemer die in de Ziektewet belandt, volgen wij alle wetten en regels na. Zo hoef jij je niet, naast het runnen van een onderneming, ook nog eens druk te maken over de actuele regelgeving op het gebied van het ondernemingsrecht. Addendum Legal regelt je juridische zaken voor een vast bedrag per maand.

Afspraak maken? Neem nu contact met ons op

Ben je geïnteresseerd in onze diensten? Of wil je graag weten wat wij voor jouw mkb bedrijf kunnen betekenen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken we wat we voor jou en jouw mkb bedrijf kunnen betekenen, en welke mogelijkheden er zijn. Vaak is er in een juridisch geschil meer mogelijk dan je denkt! We hopen je graag van onze juridische diensten te kunnen voorzien.