Telefonisch advies

Juridisch Advies bij Addendum Legal

Krijgt u te maken met een juridische kwestie waarbij u graag advies krijgt van een juridische professional? Het team van Addendum Legal staat voor u klaar om uw probleem op te lossen. U kunt bij ons terecht voor uw kwesties die met het bedrijfsleven te maken hebben. Onze specialismen zijn arbeidsrecht, contractrecht, bestuursrecht, vastgoedrecht en aansprakelijkheid. Het juridische team van Addendum Legal bestaat uit ervaren juristen die een ruime ervaring hebben in het bedrijfsleven. Addendum ziet erop toe dat slechts gekwalificeerde medewerkers en partners in het bedrijf werkzaam zijn. Ook de ondernemingen waar Addendum Legal mee samenwerkt hebben dezelfde kwaliteitseisen. Hierdoor weet u zeker dat uw juridische kwestie op de juiste wijze wordt aangepakt en dat uw vragen grondig worden onderzocht. Voor vrijwel iedere situatie weet het team van Addendum Legal een oplossing te vinden.

 

Telefoon support bij uw juridische kwestieAdvies

Als u te maken krijgt met een moeilijke juridische kwestie, kunt u uiteraard telefoon support bij Addendum Legal opvragen. Wij zijn hierbij zeer toegankelijk. Het is niet nodig dat u een afspraak maakt voor een intakegesprek. U kunt ons altijd via de telefoon of e-mail bereiken. Zodra wij weten om welke kwestie het gaat, laten wij de beste specialist uw zaak analyseren. Zo kunnen wij u de juiste juridisch support geven. U hoeft daarbij niet te schrikken voor onverwacht hoge kosten. Addendum Legal werkt naast een uurtarief met vaste bedragen voor juridisch support. Wij stellen met u bij aanvang een plan van aanpak op, waarbij een vast bedrag wordt afgesproken. Zo weet u altijd meteen welke kosten er bij een juridisch traject zullen zijn.

 

Addendum Legal werkt oplossingsgericht

Als wij u juridisch support geven, proberen wij de gang naar de rechter te voorkomen. Een rechtszaak is namelijk niet altijd de beste weg voor een juridische kwestie. In veel gevallen hoeft het niet tot een rechtszaak te leiden. Door middel van bemiddeling kunnen de meeste juridische kwesties op een vreedzame manier worden opgelost. Als dit echter niet mogelijk is, zullen wij uiteraard namens u uw zaak vertegenwoordigen bij de rechtbank. Daarbij is het voor Addendum belangrijk dat er adequaat op uw kwestie wordt gereageerd, zodat het wordt opgelost. Bovendien bekijkt Addendum Legal hoe de kwestie in het vervolg voor u voorkomen kan worden. Addendum Legal vindt graag de juiste oplossing voor uw uitdaging.

 

Neem nu contact op voor meer informatie

Wilt u juridisch advies inwinnen over een vervelende kwestie? Neem dan nu contact met ons op voor telefonisch support. Tijdens het gesprek analyseren wij uw rechtszaak en schatten we de kans van slagen in. Als uw zaak in behandeling wordt genomen, zorgen wij dat de beste specialist op uw rechtszaak wordt ingezet. Vervolgens heeft u een vast aanspreekpunt binnen Addendum Legal die u wekelijks op de hoogte houdt over de voortgang van de juridische kwestie. Deze duidelijkheid is voor zowel u als ons belangrijk. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.